TRABZON / ORTAHİSAR - GÜRBULAK ORTAOKULU

GÜRBULAK ORTAOKULU

GÜRBULAK MAH. GÜRBULAK KANUNİ CAD. NO: 20 ORTAHİSAR / TRABZON
Vizyon
Teknolojik, bilimsel ve akademik gelişmeler ışığında, bilgi toplumunun bireylerini yetiştirerek ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltecek; ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi ve çocuklarımızın özgüvenini sağlayan ideallerini gerçekleştirebileceği bölgesinde takdir ve tercih edilen bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerini yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hayata hazırlayan; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan bir kurum olmak.
08:50 / 15:10
KATI YAKIT (KÖMÜR) MERKEZİ SİSTEM